Microsoft Lync 2010 Attendee – User Level Install

     Bir çoğumuzun bildiği gibi  Microsoft Lync 2010 sayesinde kendi şirketimizin dışındaki kullanıcılar ilede Çevrim İçi Toplantı yapma imkanı sağlayabiliyoruz. 

Bu işlemleri yaparkende dışardan katılımını sağladığımız kişiler herhangi bir program yüklemeden Web üzerinden bağlantı sağlayabiliyorlar. ( Silverlight )

Yukardaki yöntem ile Çevrim İçi Toplantılarda problemler yaşıyorsanız size bir alternatif olarak Microsoft Lync 2010 Attendee i önerebilirim.

Firmanızın dışındaki bir kişiye  ( Lync 2010 Client vb bir ürün olmadığını düşünüyoruz ) Çevrim İçi Toplantı talebi göndermeden önce http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15755  adresinden  Microsoft Lync 2010 Attendee  programını kurmasını rica edebilirsiniz. ( Bilgisayarlarında yükleme yetkisi olduğunu var sayıyoruz. )

Bu sayede  Çevrim için Toplantılarınıza  firmanız dışındaki kişiler  Web üzerinden bağlanmak yerine Microsoft Lync 2010 Attendee  üzerinden bağlanarak  (Çevrim İçi Toplantı ) Sesli ve Görüntülü görüşme sağlayabileceksiniz.

Bu özelliği test etmenizi öneririm.

Referans : http://blogs.technet.com/b/uctr/archive/2010/12/27/3377310.aspx

Yorumlar kapatıldı.